Solgårdsrundan med löpvagn

Äntligen kom jag ut efter en lång tid av nattpass, förkylning och risig mage. Det gick inte så fort men det är ju inte alltid poängen. Filippa trivdes och somnade efter halva vägen.
Oktober blir min bästa månad hittills i antal km - det känns ju bra.

Solgårdsrundan

Idag sprang jag för första gången med Filippa i löpvagnen. Det blev 6,3 km. Vi köpte en begagnad för 350 DK och jag är överraskat nöjd med resultatet. Filippa var helt tyst och stilla men somnade inte förrän efter halva vägen. Vi kommer göra många km tillsammans efter jul när min pappaledighet sätter igång. Den drar lite till vänster så det får jag försöka fixa till på något sätt.
Jag har i kväll läst om Björn Suneson och hans USA cost to coast lopp i somras. Mycket inspirerande och inte för att jag tror att jag någonsin kommer klara av en sådan prestation så är det inspirerande.

13,3 km 1:27:37

Så var årets Eremitagelöb avklarat. Det blev inte rekordtid men 6:35/km är helt ok. Foten kändes helt ok tills de sista 300 meter på målrakan. Men annars var det ett underbart lopp, perfekt väder och bra stämning.

5 km

Idag blev det ett oplanerat pass. Jobbet idag tog slut mycket tidigare så jag lyckades klämma in 5 km. Tempot var bra, tangerade rekordet men det märktes att uppladdning med mat och väska inte hade varit optimal. Skorna känns mycket bra :)

7,46

Idag blev jag lite besviken. Jag gav mej iväg på en sträcka som jag trodde var minst 1 mil. Det visade sig att den bara var 7,46. Däremot gick det väldigt bra och jag sprang på 6:50 vilket bådar gott inför loppet om en vecka. I veckan som kommer ska jag försöka få till 5 km på måndag eller tisdag och på onsdag ska jag springa minst en mil.

RSS 2.0