Juldagen Pass #8

Idag passerade jag Marathonsträckan på den ackumulerade längden. Pass #8 utfördes i ett par minus grader, sidvind och snömodd. Gångstigen var inte skottad så jag var tvungen att springa på vägen, vilken inte var så där bra skottad heller.
Generellt för de senaste passen så är kylan och snön ett problem. Jag gör bra tider men vädret har gjort att jag missat ett par pass, det ahr helt enkelt varit för dåligt och jag har inte haft möjlighet att springa på löpbandet. Så jag ligger lite efter när det gäller mängden men håller tempo och klarar de veckoliga långpassen.

Back in the sadel again

Tillbaks efter några dagars dålig mage. 5 km på snittid 6:49. Dagens mål var 7min/km så det ligger ganska bra till. Nästa pass blir på torsdag men vi får se vilken tid på dygnet det blir.

Pass 4 6km

Idag blev det 6 km. Jag blir tvungen att ta bort ett pass denna veckan pga arbete så jag gjorde detta 1 km längre. -8 var ok på de 3 första men efter vändningen fick jag motvind och då bet det till lite i kinderna.
Jag har ont i höger lårs baksida, vet inte vad det beror på.
Nästa pass borde bli på söndag, löpband.

Pass 3 - 5 km

-2, mörkt och moddigt. Jag överväger blå valla på skorna nästa gång...

Då är vi igång!

Nu har jag klarat av mina 2 första marathonpass. Det första var ute i kölden men det andra fick bli på löpband. Vädret tillät inte 5 km i snö och kyla. Man kan se resultaten här
Det svåra är att få planering att funka pga jobb och familjeliv. Jag har redan börjat flytta på passen, men det viktigaste är att de blir gjorda. I morgon, söndag, borde det bli 5km till men det ser svårt ut med sömn efter nattpass så det kanske får bli på måndag.
Skadefri, skorna funkar fint, kläder som klarar kylan det är bara vikten som skulle vara några kg lättare, men det kommer det också.

RSS 2.0